Sexualitat

La sexualitat és un tema molt delicat. Gaudir-ne hauria de ser-ne natural, però no sempre és així, i moltes vegades és converteix en un tema tabú i de patiment.

És interessant fer una revisió profunda de com s’ha viscut la sexualitat en la familia, i quines creences transgeneracionals s’han anat perpetuant sobre la sexualitat i les relacions de parella. També és important fer el recull de la biografia sexual individual al llarg de la nostra vida, doncs a través de les nostres pròpies vivències també ens hem creat les creences pròpies. I aquest treball és imprescindible especialment si s’han viscut situacions d’abusos sexuals.

A partir d’aquí, treballem els permisos relacionats amb la sexualitat, amb la nostra condició de gènere, satisfacció personal i autoestima per donar una nova informació al nostre conscient que una altra realitat és possible. Per exemple, si amb el test kinesiològic O-ring dóna dèbil davant de la frase “tinc permís per connectar amb el plaer”, serà difícil que puguis gaudir d’unes relacions amb plaer perquè el teu cos bloqueja aquesta sensació.

Una sexualitat pròpia sana ens condueix a tenir relacions sanes, siguin del tipus que siguin, especialment de parella.

Articles relacionats

~Pròximament~


~Rumb al teu Nord Personal~