Reflexologia & Massatge Californià

El massatge, una mil·lenària tradició que ens aporta salut i benestar. I és que el cos està dissenyat per disfrutar del tacte i del contacte…. i és una manera natural d’estimular-lo, relaxar-lo, sanar i, fins hi tot, treballar els nostres processos emocionals més profunds.

Reflexologia

La reflexologia consisteix en un massatge compressiu als peus, tot activant el nostre organisme i ajudant a eliminar toxines acumulades. Els peus són la nostra conexió amb la terra, les nostres arrels, i són la base en la que ens sostenim. I tenir-ne cura ens porta màxima lleugeresa i benestar. Vola al paradís després d’una reflexo! +Info.

Massatge Californià

El massatge californià és molt especial. El massatgista deixa fluir les mans com si fos una segona pell del client, i ambdós ballen una mateixa dansa amb perfecta sintonia; és la manera que té el massatgista per escoltar allò que el cos del client necessita en aquell precís instant. Consta de passos llargs, lents, detallats i delicats, utilitzant diferents parts del cos i olis vegetals. És el massatge ideal per a completar processos emocionals, i amb la certesa de sortir relaxat i renovat. +Info. Demo de Massatge Californià.


~Rumb al teu Nord Personal~