Massatge Californià

Experimenta l’essència del mar amb el massatge Californià. Les onades ens transmeten força, profunditat, seguretat i magnetisme, amb molt de caràcter i intensitat, i així és l’energia d’aquest massatge amb la seva tècnica acurada i detallada.

I el mar també és calma, suavitat, integració i acolliment, així que amb les passades llargues s’integra la inmensitat del seu efecte, tot sentint la dimensió del teu cos, donant l’espai òptim perquè la ment es pugui relaxar i el cos pugui expressar-se amb total llibertat.

Aquesta dualitat complementària, perfectament equilibrada i sempre en constant moviment, fan de cada sessió una experiència sensorial única i sorprenent pels sentits.

*Demo Massatge Californià amb Regina Carbó.

Amb el massatge Californià podràs relaxar-te, deixar-te anar, gaudir d’un espai i d’un moment que només és per tu, sentint sempre que estàs acompanyat. A nivell més terapèutic, et permetrà explorar una nova profunditat del teu ser a través del cos, potser descobrint coses de tu mateix que et portarà a fer un viatge de creixement personal sorprenent.

Preus, normes i serveis addicionals de la consulta

1h 30min de sessió, inclou entrevista prèvia, massatge i integració del treball: Vilafranca 55€, Sitges i Barcelona 60€.

Consulta aquí les normes i serveis addicionals.

Especial massatge Californià a 4 mans, parelles i grups

El massatge Californià a 4 mans suposa una experiència màxima per tots els sentits!

Ens trobaràs a Vilafranca, Sitges, Barcelona i Sant Cugat del Vallès. I a Vilafranca, també tens l’opció de ser acompanyat en música en viu. Veure’n demo.

I si sou una parella (sentimental, d’amics/gues, etc.) o bé un grup que us voleu fer un massatge al mateix moment, consulta’m.

Descobreix més sobre el massatge Californià

Què n’opinen els californian’s lovers

La meva rutina esportiva passa pel running principalment, i amb el massatge californià he descobert una manera més amorosa i efectiva de cuidar la meva tensa musculatura.

Ingrit, runner

M’encanten els massatges, i aquest ha sigut gratament sorprenent. Quan la Regina ha finalitzat la sessió, em sentia en una altra dimensió. Recomenable 100% el massatge Californià!

Josep, banquer

Una experiència única, que no puc descriure amb paraules. Estic en un moment emocional delicat de la meva vida, i a través del massatge Californià he pogut desbloquejar emocions… Agraïda!

Joana, simplement

*Agraïments per la producció i edició del vídeo:

Lloc: Espai Obert centre de teràpies integrals (Vilafranca); Fotògraf: Eloi Omella; Model: Joan Morera; perruqueria: On Vilafranca; Música: Long time sun (Ajeet Kaur)


~Rumb al teu Nord Personal~