De tu a tu

Possiblement, si estàs ara llegint aquestes línies, és que hi ha quelcom en la teva vida que no acaba d’estar del tot alineat i et genera una certa incomoditat. Enhorabona, ets humà/na!! La bona notícia és que sigui el que sigui, es pot canviar, i et puc acompanyar en el procés de canvi i transformació personal.

Ara ve, els canvis són pels valents/es que s’atraveixen a mirar, a reconèixer i acceptar què hi ha en el seu interior. Sortir de l’àrea de comfort.

El cos ens parla des d’una sabiduria interna molt profunda, que quan l’escoltem sabem molt bé allò que és el millor per nosaltres. I quan ens desconectem, s’encarrega de donar avisos que es manifesten a través de símptomes que ens dificulten fluir en el ritme natural de la vida.

Potser t’incomoda estar vivint en un cos rígid, o bé amb uns quilos que no acaben de marxar. Fins hi tot, estar anclat en una emoció/feina/relació i no saps com sortir-ne. Així que et pregunto, quins són aquells aspectes/hàbits de la teva vida que necessiten ser passats per una profunda revisió d’ITV? I quins compromissos vols adoptar per canviar-los i disfrutar d’un nou estat més saludable per tu?

D’això tracta l’ecologia de vida: tots tenim els recursos necessaris per gaudir d’una vida satisfactòria, plena, ordenada i feliç, independentment del que signifiqui això per tu. I per aconseguir-ho s’han de marcar uns objectius, uns propòsits, unes metes perquè la màgia succeeixi.

Et proposo que ens coneguem i tracem un pla d’acció on tu i només tu ets el/la protagonista de la teva aventura de transformació personal. Ja t’aviso que serà un viatge sense volta enrere, ple de grans descobriments, emocionant i on viuràs moments intensos i també de molta pau, calma i tranquilitat. Això sí, tu decideixes per on vols començar i el ritme que vols seguir. Som-hi?


~Rumb al teu Nord Personal~