Coaching wingwave® per un Money Flow abundant. Una bona relació amb els diners és possible!

Els diners són energia, i igual que la sexual, molt poderosa. La nostra relació amb ells no és casual, si més no, hi ha una gran part que té a veure amb temes personals molt nostres, ja siguin sistèmics o bé del nostre sistema de creences i valors.

Què ens passa quan em escoltat des de sempre a casa que val més ser pobre i feliç que ric i amb problemes? O bé tens la sensació de que els diners “et cremen”? Doncs que ens en desprenem d’ells ràpidament.

Amb el test miostàtic O-ring del coaching wingwave® testarem si t’estressa el fet de tenir a la mà la targeta de crèdit, alguns bitllets i monedes, factures, etc., i també situacions en que vagis viure una mala experiència i que d’alguna manera els diners hi estaven involucrats, per exemple, temes d’herència i disputes familiars. A partir d’aquí anirem desgranant totes les creences limitadores que vagin sortint al respecte, tot fent-ne “neteja”, i les transformarem en possibilatadores, aconseguint així una relació més exitosa i productiva amb els diners.

Per aquelles persones que emprenen o bé tenen un negoci, també es pot revisar quina fortalesa interna tenen quan fixen i diuen el preu dels seus productes i serveis, així com el seu pla econòmic financer amb els límits que s’han marcat com a objectius econòmics a assolir. Si partim de que ni tu et creus el que valen els teus serveis o els beneficis que vols obtenir, de forma no conscient et posaràs barreres per arribar-hi.

La PNL i el coaching wingwave® ens ofereixen les eines adequades per fer aquest tipus de treball. I ara, les sessions de coaching wingwave® en format presencial i online. Consulta’m!

Articles relacionats

~Pròximament~


~Rumb al teu Nord Personal~