A cor obert

Regina Carbó Alemany

Ambientòloga. Entrenadora Personal. Massatgista. Coach.

Em dic Regina, nascuda el 1984 a Vilafranca del Penedès, on hi segueixo vivint actualment.

Crec que cada persona té un o varis propòstis a realitzar en aquest peregrinatge anomenat vida, i la qüestió és prendre’n consciència i viure en sintonia amb ells. En el meu cas, els meus propòsits naveguen entorn a la naturalesa, tant la interior com l’exterior, íntimament unides entre elles. Com es pot connectar, valorar i apreciar la natura si no connectem primer amb la nostra pròpia, el nostre cos?

Vaig sentir la connexió amb Gaia des de ben jove, així que m’he llicenciat en Ciències Ambientals i he adquirit coneixements en alimentació i nutrició, en agricultura ecològica i cooperació internacional pel desenvolupament, el que m’ha brindat l’oportunitat de conèixer i connectar amb una realitat del món molt interessant, profunda i, sobretot, molt humana.

També he sentit amb molta intensitat la veu de la meva naturalesa interior, tant forta, tant fèrtil i tant desconeguda a la vegada. Escoltar-la m’ha portat a recórrer un viatge personal ple d’aventures, d’excitació i incerteses, amb dies de molt de sol, i d’altres amb tormentes, però sempre cap endavant amb la força de la vida com a motor i el cos com a vehicle.

El meu camí com a terapeuta sorgeix de la voluntat de compartir aquest viatge i el coneixement adquirit al llarg del seu recorregut amb altres peregrins; fer-ho és una gran satisfacció per mi si així serveix per acompanyar a altres persones a recórrer el seu propi.

Amb la voluntat de deixar una petjada positiva com a ser humà a la Terra, seguiré el meu camí fins a on em sigui possible i cap a la direcció incerta que vagi…. i si ens creuem pel camí, estaré encantada de conèixe’t.

Així que t’obro el meu cor perquè puguis saber una mica més de mi. T’animo a seguir descobrint el meu món.


~Rumb al teu Nord Personal~